Om Stephensen og Beyer

barbarajanus

Janus om Barbara Læssøe Stephensen:

Hun er virkelig en hurtigt-tænkende dame og ret så skarp i replikken. Hvis døgnet var længere kunne Barbara hver dag skrive 8 originale blog-indlæg om retorik, samtidig med at hun interviewer Lin Ullmann på Bogforum eller skriver en tale til en topleder eller laver ny publikum-strategi for kunstudstilling.  Barbara er den forælder, der arrangerer teatertur for en hel skole-årgang for ”ungdommen skal sgu’ væk fra mobilen og se noget ordentligt.” Hun skrev nogle af Svend Aukens bedste taler, har været tv-vært på DR, Smagsdommer på DR2 og kommunikationschef på Kunstforeningen Gammel Strand.

Alt hendes klassiske kundskab og høje ambitioner for dannelsen i Danmark er kombineret med masser af selvironi og temmelig højt til loftet. Der er ingen smalle steder og alt kan lade sig gøre. At bage rugbrød på en søndag, forhindre hende ikke i at besøge 4 venner samme eftermiddag. Jeg har selv haft besøg af hende, hvor hun lige smed et par halvbagte brød i ovnen i 10 minutter, inden hun skulle videre til den næste, der lige for-varmede ovnen så alt var klar. Sådan får hun alt til at lykkedes.

Barbara kunne have forsat som personlig rådgiver for topministre – måske endda i udlandet. Hun fulgte istedet sin passion og kastede sig over kulturstoffet. Nu samler hun begge sider af sin store faglighed og deler generøst her på bloggen. Enhver der vil gøre sin indflydelse gældende gør klogt i at hyre Barbara Læssøe Stephensen til retorisk træning eller kurser –  bare giv hende et ring og hils fra mig/ Janus

Barbara Læssøe Stephensen
Holbergsgade 19, 3 tv
1057 Kbh K
+45 2033 1210
skype: bstephensen

Janus Beyer

Janus er cand.mag. i retorik og tidligere taleskriver for flere ministre og toperhvervsfolk både herhjemme og i udlandet. Han har undervist, trænet og rådgivet bl.a. Council of the European Union i Strasbourg, Novo Nordisk i Beijing, Hjemmestyret på Grønland, Swedbank i Estland, Dansk Industri, Deloitte, Ørsted, Rigsadvokaten, Røde Kors, Finansministeriet, Kammeradvokaten og mange flere.

Janus har skrevet flere bøger og artikler om mundtlig kommunikation og gennemslagskraft: Retorik i retten – Bedre forelæggelse, afhøring og procedure, Hans Reitzels Forlag. https://hansreitzel.dk/products/retorik-i-retten-bog-24436-9788776758493

   Arbejdssprog; dansk, engelsk og fransk.
Brede Allé 60
2800 Lyngby
+ 45 61267940